16.9.2013

Hymyjä ja halailua
Saareen saapuessamme odotti meitä vierasjoukko Särkän saaren ihanalla puukujalla ja saavuimmekin juhlapaikalle aplodien saattelemana. Kun tuon kävelyn videolta katsoin, tuli taas kerran mietittyä, että mihin ihmeeseen mulla oli kiire... Sen verran haipakkaa tämä morsio asteli, että olisi saattanut hitaampikin askelten tahti riittää.

Kävelimme puukujan päästä juhlapaikan sisäpihalle ja sinne kokoontuivat myös kaikki vieraat. Ensimmäisenä tarjoiltiin kuohuvaa ja nostettiin onnittelumaljat, isäni lausui tervetuliaissanat juhlavieraille. Sitten vuorossa olikin yksi päivän parhaista hetkistä, nimittäin kaikkien ihanien vieraiden halailu :). Koko homma oli yhtä hymyä ja auringonpaistetta, oi miten mukava olikaan tervehtiä kaikkia tuttuja, joita ei ollut tavannut pitkään aikaan. Ja tietysti myös niitä, joiden tapaamisesta ei ollut ihan niin pitkä.
Minusta tuntuu, että tuo 80 ihmisen halailu kesti korkeintaan pari minuuttia, mutta taisipa siinä mennä tovi pidempäänkin... Ihan liian nopeasti oli kuitenkin kaikki halailtu ja vuorossa oli pieni väliohjelma, josta teen erillisen postauksen seuraavaksi. Vielä ennen ravintolasaliin siirtymistä otettiin myös ryhmäkuva koko porukasta. Tuossa ryhmäkuvassa Särkänlinnan ihana piha-alue pääsee kyllä oikeuksiinsa. Ainoa miinus ei kylläkään kuvassa näy, maassa oli nimittäin todella paljon hanhenp*skaa, jossa oli oikein ihana laahailla puvun helmaa. Mutta sitähän täällä nyt on joka paikassa enemmän kuin omiksi tarpeiksi...


Tässäkin postauksessa kaikki kuvat Jori Heinosen kamerasta, ethän  kopioi luvatta!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat jälleen! Tunnelma välittyy! :)

  VastaaPoista
 2. Olen seurannut blogiasi pitkän aikaa ja alunperin ihastuinkin noihin teidän aivan ihaniin teemaväreihin. :) Joskus anonyymina olenkin tainut jo ylistää niitä. Nyt sain omankin blogin perustettua ja teemaväreistä kirjoittaessani väkisinkin tulit mieleeni aivan mahtavana inspiraation lähteenä!

  Tässä kohtaa jo unohdin mikä kommenttini alkuperäinen tarkoitus olikaan.. :D Mutta ainakin haluan vielä kiittää tästä upeasta blogista, on ollut mukava seurata teidän suunnitelmien etenemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mahtavaa, että blogini on inspiroinut :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!