30.9.2013

Heipat vanhalle nimelle

Puhhuh, hiljaiseloa ollut taas blogipuolella :). Mutta yksi siihen suuresti vaikuttava syy on aivan ihana, eli tietenkin HÄÄT! Lauantaina oli häät, joissa minulla oli kunnia olla yksi kaasoista ja noiden pirskeiden ympärillä on jotenkin minunkin elämäni viime aikoina pyörinyt, kaiken muun normaalin hässäkän lisäksi siis. Mutta iiks, nyt tässä maassa on taas yksi ihana ja onnellinen aviopari enemmän! Lupaan postata noistakin upeista juhlista pari fiiliskuvaa ainakin koristelusta ja ihanasta kimpusta, jonka tein morsiamelle.

Onnitteluiden lisäksi ennen juhlatilaan siirtymistä meillä oli ohjelmassa pieni seremonia minun sukunimeeni liittyen. Koska liittomme siunattiin eikä meitä vihitty varsinaisesti kirkossa, käytti pappi vain meidän etunimiämme, sukunimeni ei siis tuolloin vielä selvinnyt vieraille. Halusin myös kunnolla sanoa heipat vanhalle hyvin palvelleelle sukunimelleni.

Ensin siis kerroin, mikä uusi sukunimeni on ja sitten luin ääneen kaksi lappua, joista toisen annoin pikkuveljelleni ja toisen päästin ilmapallojen mukana tuulien teille, mahdollisesti jonkun löydettäväksi.
En mistään löydä niiden lappujen tulostukseen käytettyä tiedostoa, josta saisin ehkäpä kopioitua lappuihin kirjoitetun tekstin... Mutta tuulien teille lähtevään lappuun kirjoitin vanhan sukunimeni ja sähköpostiosoitteen, johon löytäjä voisi lähettää viestin lapun löytymisestä. Ei ole kukaan tainnut tuota löytää, kun ei ole postia kuulunut :). Pikkuveljelleni antamaani lappuun kirjoitin jotain tyyliin: "Tässä sinulle minulta vapautuva sukunimi. Säilytä se huolella ja anna unelmiesi naiselle..." Sanatarkasti en muista, mitä kirjoitin :).

Tämä "ohjelmanumero" oli pieni osa päivää, mutta minusta aika ihana pieni osa! Vanha nimi tuli hyvästeltyä sen ansaitsemalla arvokkuudella. Hetki meni tottua uuteen nimeen, mutta kyllä nyt jo osaan aika sujuvasti nimeni sanoa ja allekirjoituskin sujuu jo kuin vanhalta tekijältä!


Kuvat: Jori Heinonen ja Mikko M-T


P.S. Onpas hassua postailla näin kesäisiä kuvia, kun ulkona on jo kylmä ja puissakin ihan kunnolla syksyn värit...


2 kommenttia:

  1. Ihana, että olette ottaneen sukunimen hyvästelyn ohjelmanumeroksi. Itse en vielä tiedä miten sukunimelle käy, joten en ole ohjelmanumeroakaan miettinyt.

    Toivottavasti sähköpostia vielä tulee ;) ja just hyvä fiilistellä kesäisiä kuvia katsellen. Tulee itsellekin lämmin olo :)

    VastaaPoista
  2. Nämä kuvat on kyllä ihanan aurinkoisia ja teidän teemavärit sopii kesäauringon kanssa täydellisesti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!