27.12.2011

Elävää musiikkia

Mistä bändi häihin? Ja millainen? Häävalssi pitäisi tietenkin olla, jotain muutakin tanssimusiikkia olisi hyvä soittaa ja sitten lopuksi pari menevämpää rallia, jotta saadaan tanssijalat vipattamaan ennen jatkoja.

Meillä taitaa käydä niin, että tarvitaan kaksi eri bändiä. Toinen itse hääjuhlaan soittamaan valssit sun muut ja toinen sitten jatkoille. Siirtymä on sen verran ripeä, ettei bändi kyllä millään ehdi perään. Ja kun vielä suunitelmissa olisi, että jatkopaikalla soitetaan jo silloin, kun viimeiset vieraat vielä jammailevat pääjuhlan viimeisiä hetkiä.

Löysin Hääbändi-sivuston, josta näyttäisi löytyvän aika pitkä lista erilaisia bändejä monenlaiseen makuun ja tarpeeseen. Tuolta voisi hyvinkin sitten lähempänä h-hetkeä lähteä bändiä hakemaan. Jos jollakulla on hyviä tai huonoja kokemuksia jostain bändistä, niin saa ilomielin jakaa niitä kanssani :).

Myös Pikku2, jonka kotisivut löytyvät täältä, voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Kyseessä on teekkaribändi, jonka olen usesampaankin otteeseen nähnyt erilaisissa tapahtumissa ja bändi on aina vetänyt loistavasti. Kappalevalikoima on laaja ja uskoisin, että bändi pystyy lisäämään ohjelmistoonsa tarvittaessa myös jonkun erikoistoiveen. Tietääkseni ei myöskään ole mikään älyttömän kallis bändi. Toivottavasti heittävät keikkaa vielä kesällä 2013!

Toinen bändi, joka on ollut mielessä, on Helium-kuoro. Bändi koostuu pääosin opiskelukavereistamme ja vetää niinikään aina loistavaa settiä. Helium olisi ykkösvalinta jatkobändiksi, mutta saapas nähdä vieläkö pojat sitten keikkailevat...

Lisäksi itse hääjuhlaan olisi kiva saada esiintymään lauluyhtye. Sulhasen tuttuja laulaa Järjestysmiehissä, joilla myös on omat kotisivut täällä. Järkkärit vetää hienosti ja monipuolisia kappaleita. Laidasta laitaan löytyy niin perinteisempää mieskuorosettiä kuin Fear of the dark ja It's my lifekin. Haluaisin itse myös kirkkoon kauniin lauluesityksen, mutta sulhanen taitaa olla sitä mieltä, että vain juhlaan... Vaikka pitäähän kirkkoon jokatapauksessa joku ihana musiikkiesitys saada, ettei mene vain virsien veisuuksi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!