7.1.2012

Kakkua, kakkua, kakkua!

Millaisen kakun haluaisinkaan? Paha sanoa, kun on niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Toisaalta joku raikas moussekakku olisi kiva, mutta myös suklainen täytekakku maistuisi. Jos on kuuma kesäpäivä, raikas kakku olisi ehdottomasti paras vaihtoehto. Toisaalta tuhti suklaaherkku maistuu useimmille vieraille melko varmasti.

Entäs sitten kakun koristelu? Miltä sen pitäisi näyttää? Vielä en kyllä osaa yhtään sanoa, mikä sitten lopulta olisi paras vaihtoehto. Täytyy pohtia sitä sitten, kun teemavärit ja pöytäkoristeet ym. on paremmin selvillä. Olisihan se kiva, että kakku sopisi myös kaikkeen muuhun. Koristeluun sitten varmasti vaikuttaa myös se, että onko kyseessä hyydykekakku, kermakakku vaiko marsipaanilla päällystetty kakku. Tällä hetkellä tuntuu, ettei ainakaan marsipaani, koska en itse siitä niin kauheasti välitä...

Löysin kuvan kakusta, jossa on käytetty kuvia hääparista. Se on ideana mielestäni aika hauska, sillä saa kivasti persoonallista ilmettä kakkuun. Olen kerran tilannut kaverin juhliin kuvasta tehdyn kakkukoristeen ja sen käyttö oli aika yksinkertaista, eikä se edes ollut muistaakseni älyttömän kallis.

Alla muutamia inspiraatiokuvia ja käsitystä siitä, mitä olen ehkä ajatellut...


1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!