14.12.2011

Listaa hääpaikoista


Tässä hiukan listaa erilaisista juhlapaikoista, joita olen googletellut. Aika monia näistä käytiin pintapuolisesti kesällä katsomassakin, mutta lopulta plussien ja miinusten jälkeen meille sopi parhaiten tuo Alia. Nämä kaikki ovat oikeastaan kartanotyylisiä, juuri muita ei ole listoille huolittu :).

Tuomarinkylän kartano

Näistä suosikkeja olivat Alian lisäksi Kaisankoti ja Hämeenkylän kartano. Kaisankodin huonoin puoli oli se, että se on kaukana Bodom-järvellä ja Hämeenkylän kartano oli yllättävän kallis, kun ottaa huomioon, että siellä tulee tilavuokraa ym. erikseen. Näitä Aliassa ei tule, vaan kaikki sisältyy tarjoilun hintaan. 

Edullisin olisi ehkä Wanha Bäckby, joka olisi kyllä listallemme kärjessä, jos olisi talvihäät. Olen siellä kerran järjestänyt yhdet juhlat ja jäi ainakin muutama vuosi sitten oikein hyvä kuva ruuasta ja palvelusta. Sinnehän saa viedä omat juomatkin.


Bodomin kartano oli aivan ihana! Ainoa ongelma on se, että se on keskellä golf-kenttää, joten siksi hiukan hassu. Mutta todella kaunis paikka, hiukan ehkä "ökyvaikutelma". Ja niin, kaukana sekin.

Yritin laittaa tähän myös kuvia, mutta blogspot ei suostunut kuvien suhteen tänään yhteistyöhön. Pahoittelut siitä! Noiden linkkien takaa löytyy kuitenkin kivasti kaikkea infoa tiloista :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!