27.8.2013

Potretit osa 2 / Hississä ja Sompasaaressa

Moikka te kaikki ihanat! Superisti sorry, kun en ole ehtinyt piiiitkään aikaan tänne blogin pariin. Mutta nou hätä, nyt siihen tulee muutos, sillä aikaa vienyt proggis on ohi ja ehdin taas keskittymään tähänkin hömppään.

Palataanpas aiheeseen potrettikuvat. Sen jälkeen, kun oltiin otettu kuvia Aleksanterinkadulla ja kirkon luona, ahtauduin helmojenikanssa kaverin Volvoon ja matka jatkui kohti meidän kotia. Siinä käytiin ottamassa parit räpsyt meidän rappukäytävässä hississä (niistä kovin moni ei kuitenkaan onnistunut, kun kiireellä räpsittiin) ja kurvattiin sitten vielä Sompasaareen isolle tyhjälle asfalttikentälle. Kirkas aurinko asetti hiukkasen haasteita, sillä aikamoista silmien siristelyä oli tuo kuvaaminen välillä. Noh, parempi kai niin kuin hirveä ukkosmyrsky ja kaatosade :). Alunperin ideana oli myös hyvödyntää paremmin tuota graffitiseinää, mutta koska maa oli seinän edestä niin likainen, en uskaltanut sinne valkoisen unelmani kanssa kovin lähelle mennä. Tässä siis lisää kuvia Jori Heinosen kamerasta, olkaahan hyvät!
Loppuun oli vielä pakko laittaa pari kuvaa siitä, kun rakas mieheni niin kovin ihanasti auttaa minua kenkien ja mekon kanssa. 


Psssst. Mekkoni on tullut pesulasta ja etsii kovasti jo uutta morsianta, jonka voisi tehdä onnelliseksi. Ihanan Maggie Sotteron koko on noin 40 ja takana on nyöritys...

8 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia ja kuvakulmia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tykkään erityisesti siitä, että tuolla taustalla siintää myös meidän kirkko. Ja melkein meidän kotikin näkyy kuvassa taustalla.

   Poista
 2. Ihana tuo graffittiseinä tuolla taustana ja kuvatkin on tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo graffitiseinä oli yksi syy, miksi mentiin tuonne kuvailemaan. Harmi vaan tosiaan, että oli sen verran likainen maa, ettei juuri lähemmäs päässyt... Tai siis en uskaltanut mennä :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi potrettikuvasetti on vielä tulossa :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!