13.4.2012

Pitsiä kutsussa

Pohdin tänään, että millainen kutsu olisikaan kiva. Koska tykkään kauheasti askarrella ja muutenkin tehdä asioita omin käsin, teen kutsut varmastikin itse. En siis painata niitä tms. Mutta millaiset askartelisin?

Haluaisin, että kutsussa olisi eri valkoisen sävyjä ja siinä voisi olla vaikkapa pitsiä. Tässä on muutamia kuvia, jotka paremmin kertovat, millaista tyyliä kutsuihin olin ajatellut.

Värimaailma voisi olla valkoinen / luonnonvalkoinen ja lisänä voisi olla jotain fuksianpunaista, esim. strassien tai rusetin muodossa.Alimmassa kuvassa on mukana höyhen, joka on mielestäni aika kaunis elementti kutsussa, kokonaisuudessaan tuo alin on ehkä eniten silmää miellyttävä kutsu.Vaikka kaikkihan nuo on aika samanlaisia...

Vaikka askartelisi hyvinkin yksinkertaisen kutsun, on siinä silti varmasti hommaa, koska kyllä niitä kutsuja pitää aika monta tehdä... Mutta kun sitten aloittaa hyvissä ajoin, niin eiköhän sitä ehdi ihan mukavasti.

 Jos jollain on idea, mistä saisin kivasti kaunista pitsinauhaa hankittua, niin ideoita otetaan vastaan :).


4 kommenttia:

 1. Mä ostin kaunista pitsinauhaa ihan paikallisesta Eurokankaasta! Siellä sitä myytiin ainakin ihan kohtuukilohinnalla.

  VastaaPoista
 2. tsädääm, mä tiedän yhden aikas päheen ja edullisen kangas/askartelukaupan tallinnassa. En nyt muista nimee, mut sinne pääsee ratikalla helposti :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Poikkesin lukemaan blogiasi nyt ensimmäisen kerran ja saat minusta ehdottomasti uuden lukijan. Meillä on häät 11.5.2013 eli suurinpiirtein samoja asioita pohditaan tässä vuoden aikana ;) Sinulla näyttäisi olevan aika samanlainen korttimaku kuin minulla ja muutenkin fuksia on meidän yksi teemaväreistä. Innolla jään odottelemaan häidenne suunnittelua!

  http://bridezillatobe.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogi kiinnostaa. Kävin myös kurkkaamassa blogiasi ja hyvältä näytti. Lisäsin blogisi tuohon seuraamieni blogien listaan :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!