4.11.2011

Kirkko


Koska sulhanen ei kuulu kirkkoon, vihitään meidät siviilimeiningein. Olen kuitenkin maalaistyttönä haaveillut kirkkohäistä pienestä pitäen, joten liittomme siunataan myös kirkossa. 

Kirkon valinta ei ole kovin vaikeaa, koska lähin kirkkomme on Helsingin tuomiokirkko, joka on kyllä aivan ihana kirkko. Ja upealla paikalla! Itse olen tuomiokirkkoseurakunnan jäsen ja siksipä toivonkin, että saamme kirkon haluamanamme päivänä. Häät ovat alkukesästä, joka ei toivottavasti ole ihan niin ruuhkaista aikaa kuin heinäkuu. Pidetään peukkuja!

Tuomiokirkko on vaihtoehdoistamme siis ykkönen, mutta muutkin tuomiokirkkoseurakunnan kirkot ovat toki listalla. Johanneksen kirkko olisi myös erittäin kaunis, miksi ei myös vanha kirkko. Näen kuitenkin jo "sieluni silmin" itseni kävelemässä tuomiokirkon käytävää ja häävieraiden poseeraavan tuomiokirkon rappusilla ryhmäkuvassa vihkimisen jälkeen :). 

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla:) Meillä kanssa häät 2013, mutta blogin pito jo aloitettu:) Toiveena myös tuo tuomiokirkko, jännittää vaan jo tässä vaiheessa se toukokuun arvonta:)

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu, jostakin päädyin tänne sivullesi. Meillä ei mies myöskään kuulu kirkkoon. En saanut häntä ylipuhuttua edes siunattavaksi kirkkoon, joten meidät vihitään hääpaikallamme meren äärellä. Toiseksi paras vaihtoehto minulle. Tai ellei jopa paras, nyt kun olen asiaan totuttautunut :)

  VastaaPoista
 3. Kuinka paljon etukäteen tuomiokirkon saa varata?

  VastaaPoista
 4. Tuomiokirkon voi varata seuraavaksi kesäksi aina edellisen vuoden toukokuun ekalla viikolla. Omat toiveet saa esittää ja sitten vaan toivotaan parasta!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!