21.10.2011

Sateenvarjo

Entäs jo hääpäivänä sataa? Hui! Onneksi on keksitty sateenvarjot, ja näyttäisi niitä löytyvän joka lähtöön!
Perusvarjo valkoisena on tietysti aina hyvä vaihtoehto, voihan sitä sitten hankkia sellaisen, missä on vähän jotain röyhelöä tai muuta vastaavaa. Miksipä ei vaikka pinkki? Ja sitten löytyy tuollaisia, joissa on yksi suuri kukka. Mielestäni tosi kivoja on nuo, jotka on päältä yksivärisiä ja sisällä joku kuva. Niissä on kiva juju!

Nämä varjot löytyvät pääasiassa osoitteesta www.umbrellaheaven.com. Osa on Pasottin sateenvarjoja ihan googlen kuvahausta. Brittiläiset sateenvarjokaupat netissä ovat esimerkiksi oikein hyvä paikka sen oikean varjon metsästykselle. Löytyy toki Suomestakin, esim. Stilissima myy myö sateenvarjoja, tosin valikoima ei ole hirveän laaja. Myös Beliziassa näin kerran varsin kauniin valkoisen sateenvarjon.

Ja tässä taas kuvia iloksenne!


Tämä pinkki kaunotar on aivan ihana!
Tuossa olisi mielestäni myös sellaista pientä veikeyttä, jota kaipaankin.
Tämä valkoinen vahjo on ihan nätti, mutta mielestäni aika röyhelöinen. Jopa liikaakin... Mutta tiettyyn tyyliin voisi istua oikeinkin kivasti!


Tämän varjon muoto on mukavasti erilainen. Tällä muodolla löytyi muitakin vaihtoehtoja, tähän otin nyt yhden.

Tämä taitaa olla suosikkini! Mutta tällä taitaa hintaakin olla eniten... En uskaltanut googlettaa hintaa, kun jotkut muut Pasottin varjot vaikuttivat olevan aika huikean hintaisia!
Tässä oikein perusvarjo, joka myös on omalla tavallaan oikein kaunis ja tyylikäs. Ehkä ei ihan kuitenkaan minun juttuni.

Enemmän pidän tuosta alapuolella olevasta pitsisemmästä versiosta, mutta onko se vähän muovisen näköinen? Paha sanoa pelkän nettikuvan perusteella.

Aion kyllä hankkia jonkun kivan varjon, mutta toivon kuitenkin, ettei sada! Myös pitsisiä päivänvarjoja löytyi runsain mitoin, sellainen toimisi kauniina asusteena, vaikka vettä ei taivaalta tulisikaan.

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!