26.10.2011

Hääkenkiä

Tänään pohdin kenkiä. Tulivatpa mieleen, kun puhuttiin kaverin kanssa talvikengistä, jotka kieltämättä näin lokakuun lopulla ovat aavistuksen ajankohtaisemmat kuin korkkarit morsiamelle hääpäiväksi. Siis kun hääpäivään on tosiaan vielä aikaa... Mutta pitäähän sitä nätit kengät olla, jotta on sitten jotain nättiä, pilkistämään hääpuvun helman alta.

Haluaisin (yllätys, yllätys) fuksianpunaiset kengät. Esimerkiksi rainbow clubin satiinikenkiähän voi värjäyttää haluamaansa sävyyn, mutta tässä postauksessa keskityn lähinnä valmiiksi oikean värisiin kenkiin. Sen verran voin kyllä sanoa, että onpas hankalaa löytää fuksianpunaisia ( tai edes sinne päin väriltään olevia) kenkiä, jotka eivät ole mauttomat...

Tämä ylin kenkä on tietenkin Louboutinin ihanuus, hinta on siis huikaiseva. Mutta onhan ne muutenkin ihan liian överit! Älytön korko ja melkoinen pyrstö... Ei siis ole missään vaiheessa ollut mitenkään varteenotettava vaihtoehto, mutta omalla kamalalla tavallaan ihan kauniit kengät.


Nämä keskimmäiset kengät ovat niinkin eksoottisesta paikasta kuin Elloksen valikoimasta. Eivät ehkä tähän tarkoitukseen niinkään sopivat, mutta hintaa vain hiukan yli 30 euroa. Ja näyttää siltä, että korko on varsin säädyllinen ja saattaisivat sopia minun jalkaani.

Nämä kengät löysin tästä nettikaupasta. Kyseessä siis jenkkiputiikki (josta muuten löytyy halvempi versio noista Louboutineistakin...), joka toimittaa myös Suomeen ja korkokenkiä on kyllä joka lähtöön!
Nämä ovat mielestäni malliltaan todella kauniit kengät, mutta en ole ihan varma siitä, onko tuo materiaali nyt kuitenkaan sitä mitä pitäisi. Noh, onneksi vielä ei ole kiire tämänkään asian kanssa.

Katsotaan nyt, käykö lopulta niin, että hankin kuitenkin ne valkoiset satiinikengät, joissa sitten kipsottelen menemään. Saattaapi olla paljon mahdollista!

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!