3.2.2014

Lahjaidea - kokki kotiin!

Kuvan annokseen löydät reseptin täältä.


Moni pohtii täällä blogimaailmassa usein sitä, mitä antaisi kiitoslahjaksi kaasoille / bestmaneille tai vaikkapa huomenlahjaksi. Taikka synttäriylläriksi miehelle/vaimolle? Miksipä ei myös esimerkiksi äitienpäivälahjaksi? Minulla olisi tarjota yksi vaihtoehto, nimittäin kokki kotiin! Lotan blogista voi lukea esimerkkiä siitä, mikä tässä olisi ideana.

Minulta voi siis tilata kokki kotiin-palvelun ja järjestää ihanan illallisen rennosti kotioloissa maksimissaan kahdeksalle hengelle. Isompikin henkilömäärä tarvittaessa onnistuu, sillä saan yhteistyökumppaneideni kautta toki lisäapua hankittua. Yhden hengen voimin mennään kuitenkin tuolla 8 hengen ylärajoilla.

Mitäs tällainen sitten maksaa? Kolmen ruokalajin hintaan vaikuttaa paljolti tietysti raaka-aineet. Asiakkaan toiveiden mukaan voidaan räätälöidä menu tai sitten mennä ihan yllätysmenu-linjalla, jos erikoisia toiveita ei ole. Kolmen ruokalajin hinta 2-4 hengelle on alkaen 35 euroa/hlö ja 5-8 hengelle 30 euroa/hlö. Juomat on asiakkaan hankittava itse, mutta viinisuosituksia toki halutessaan saa.

Ja jos jännittää, että oma keittiö ei täytä kokin kriteereitä, niin voitte kurkata täältä, millaisessa keittiössä päivittäin kokkailen. Jokaisen kotona on siis ihan varmasti riittävät kokkausolosuhteet :).

Jos tällainen ajatus kiinnostaa, niin lisää voi kysellä sähköpostilla osoitteesta hanna (a) pitsijapippuri.fi.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Mun piti tehdä tästä tänään postaus!! Damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertaus on opintojen äiti! Postausta eetteriin vaan! :)

   Poista
  2. No mä koitin jo tänään miettiä et pitäiskö tää "kiitoslahja" vetästä hääviikolle ennen häitä, kun kaikki kaasot ja bm on jo mestoilla. Kuitenkin meidän tiimiin, kun meidät luetaan matkaan tulee naamoja yhteensä se kymmenen, et aika homma ois tosiaan. :/

   Poista
  3. Ei se kymmenen sinänsä oo onglema. Voidaan hyvin miettiä, mitä mä saan tehtyä kymmenelle tai sitten mä vaan nappaan apuvoimia itelleni :) Ehdottomasti nyt vaan mietit lisää! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Uskoisin, että tällaisen kautta voisi saada aikaan melkoisen mukavan illan!

   Poista
 3. Oikeesti kuulostaa kyllä todella hyvällä idealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että innostusta idean suhteen löytyy!

   Poista
 4. Kokki kotiin on varmasti hyvä lahjaidea ihan jokaiselle, kukapa ei ruuasta tykkäisi :) Ja täytyy sanoa, että etukäteisjännityksen jälkeen vieras kokki omassa keittiössä tuntui yllättävän luontevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksesi aiheesta oli hyvä ja olinkin jo miettinyt vastaavan palvelun tarjoamista. Jos kokin tuleminen kotiin jännittää, niin kyllä myös ainakin minua jännittää mennä toisten ihmisten koteihin :).

   Poista
 5. Kokki kotiin. Hallitsetko lihan/kalan liekityksen?


  VastaaPoista
 6. catering pitopalvelu ja hyvä kokki kotiin http://henkilokohtainenkokki.fi/fin/palvelut/tilaisuus.html

  VastaaPoista
 7. I know a few people now who hire in a chef. Entertaining can be stressful.

  Liz - https://www.elizabethsmithbeauty.co.uk

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!