28.10.2013

Kamera-apua?

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Päivittelin sitä hiukan uudemmilla kuvilla, kihlakuvien sijasta laitoin banneriin kuvia itse häistä. Vaihtelu virkistää, vaikkakaan muutos ei ole mikään huikean suuri :).

Mutta sitten itse otsikon mukaiseen asiaan. Minulta löytyy Nikonin järkkäri D3100 ja siihen kaipailisin hiukkasen lisää objektiiveja, erityisesti kaipailisin objektiivia, joka toimisi hämärässä kuvatessa. Myös makrokuvaus on silloin tällöin tarpeen. Olen harrastanut googlailua, jonka perusteella voisin harkita esim. seuraavia:

- Nikkor AF-S 35 mm f/1.8 G DX
- Nikkor Micro AF-S 40 mm f/2.8 G DX
- Nikkor 50 mm f/1.8 G

Taikka jotain vastaavia. Meikkiksen taidoilla ei todellakaan haeta mitään markkinoiden parasta, vaan edullisia perussettejä, ehkä sitten joskus taitojen kehittyessä tulee into hankkia laadukkaampia välineitäkin :). Järkkärin käyttöä en ole kameran omistusaikana paljon ehtinyt opetella, mutta josko tässä pikkuhilja alkaisi olla siihenkin aikaa...

Jos siis jollakulla teistä lukijoista tai jollain tutullanne olisi tarvetta päästä eroon jostain, mikä saattaisi olla minulle tarpeellista, niin otan mielelläni tarjouksia vastaan :). Sähköpostiosoite löytyy tuolta sivupalkin yläosasta.Syystunnelmia kotikulmilla3 kommenttia:

 1. Uus banneri on mitä ihanin! <3

  VastaaPoista
 2. Uusi banneri hurmaa! :) Voisin itsekin hiukan päivittää blogin ilmettä...

  VastaaPoista
 3. Uusi banneri on hurmaava (:

  Nikonista minulla ei varsinaisesti ole kokemusta, mutta jos etsit hämäräkuvaukseen sopivaa linssiä, niin valitse jompi kumpi nuista valovoimaisemmista (f1.8). 35mm voi olla polttoväliltään kroppikennossa käytännöllisempi, kun 50mm käy monesti sisätiloissa jo ahtaaksi.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!